client-id
password

Domeinregistratie

Een internet-domeinnaam registreren is tegenwoordig bijna een must. Zélfs als u geen website hebt. Uit onderzoek blijkt dat mensen er vanuit gaan dat bedrijven en organisaties een eigen website hebben en zoeken daarom vaak via de meest logische domeinnaam naar uw website. Als deze niet gevonden wordt, zoekt men verder via een zoekmachine zoals Google. Wat opvalt is dat mensen tegenwoordig eerder naar een website zoeken dan de telefoongids raadplegen.

In het digitale tijdperk vervangt uw domeinnaam als het ware een registratie in de telefoongids. Dus ook als u nog niet toe bent aan een website, is het raadzaam om uw domeinnaam alvast te reserveren. Het hebben van een logische domeinnaam - uwbedrijfsnaam.nl - zorgt er tevens voor dat zoekmachines u snel vinden.We registreren domeinnamen via een real-time systeem, wat wil zeggen dat uw domeinnaam geregistreerd staat zodra u deze aanvraagt. Zo wordt voorkomen dat er tijd verloren gaat door onnodige administratieve handelingen. Na registratie is een domeinnaam binnen enkele uren operationeel.

In de domeinnaamcheck rechts kunt u zoeken of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Zo ja, dan kunt u deze meteen registreren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: voor alle gangbare domeinnamen rekenen we een vast tarief van 1 euro per maand.
 

Domeinnaamcheck

Controleer of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. U hoeft geen extensie (.nl of .com) in te voeren. Er wordt automatisch gezocht naar de meest gangbare extensies.

www..ext