client-id
password

Grafische Vormgeving

Het ontwerp van een logo, een huisstijl of website gebeurt nog maar zelden op papier. De computer als tekentafel is in deze tijd voor ontwerpers een onmisbaar stuk gereedschap. Toch beginnen de eerste ideeën vaak als een schets op papier, om vervolgens digitaal te worden uitgewerkt.

Vormgeving binnen het communicatievak vereist niet alleen creativiteit, maar ook inlevingsvermogen. De eigen creativiteit moet afgestemd worden op de eisen van de opdrachtgever. Vaak moet er zelfs binnen geldende huisstijlregels worden ontworpen.

Onze specialiteit is het bedenken en creëren van een (visuele) identiteit voor uw bedrijf of organisatie, waarin we verder willen gaan dan het presenteren van een logo en het opstellen van 'n paar huisstijlregels. Het totaalconcept moet vertaald kunnen worden naar drukwerk, digitale media, maar ook sociale media. De keuze voor de juiste kleurstellingen en de juiste typografie zijn daarin cruciaal.

Of het nu gaat om logo's, briefpapier, visitekaartjes, posters, flyers of webdesign; we ontwerpen op basis van exacte verhoudingen, in digitale media vertaald naar de juiste hoeveelheid pixels op de juiste plaats. Ofwel: Design Mathematics → Pixel Precision